Predstavljamo vam Futurenatural- adidasovu najnoviju inovaciju u svijetu obuće
Magazin
15.03.2021.
Magazin

Predstavljamo vam Futurenatural- adidasovu najnoviju inovaciju u svijetu obuće

15.03.2021.

Dizajnirane da zrcale brzinu i promjenu smjera sportaša, Futurenatural nudi besprijekoran dizajn i novi sistem 360 stupnjeva koji stvara prirodne prednosti za sportaša. Jednodijelni kalup za cipele radi s prirodnim pokretom sportaša kako bi otključao potpunu slobodu i kutove kretnji. adidas Harden Vol. 5 prve su tenisice s ovom tehnologijom.

Futurenatural ima najbolje od adidasove midsole tehnologije s BOOST-om za vrhunsku udobnost i LIGHTSTRIKE-om koji pruža potporu super laganim jastučićima, a i dalje zadržava vrhunsku responzivnost. Ovaj novi proces i tehnologija koja debitira na Harden Vol. 5 dizajnirana je kako bi se omogućilo sportašima da se slobodno kreću u bilo kojem smjeru kao nikada do sada.

"Futurenatural je novi proces za stvaranje cipela i savršena je tehnologija za Harden Vol. 5 s Jamesovim dinamičnim stilom igre i potezima na terenu koji se razlikuju od bilo kojeg drugog igrača", rekao je Rashad Williams, viši direktor obuće u adidas Basketballu. "James nudi povratne informacije sa stajališta dizajna i osjećaja prilikom nošenja tenisice, što je iznimno važno tijekom našeg kreativnog procesa i u konačnici nas je dovelo do razvoja Futurenatural tehnologije koja odgovara njegovoj igri."

Kako je Futurenatural osmišljen:

• SPOJ: adidas je pregledao skenirane snimke stopala tisuća košarkaša širom svijeta i proveo opsežno istraživanje kako bi stvorio novi kalup za cipele, koji pruža anatomski ispravan prikaz atletskog stopala. To stvara revolucionarni spoj koji usko predstavlja oblik stvarnog ljudskog stopala i djeluje kao produžetak tijela.

• STABILNOST: Za vrhunsku stabilnost, adidas je proizveo besprijekoran dizajn. Dizajnerski tim adidasa stvorio je evoluirani proces za stvaranje teksturiranog gornjeg dijela tenisice pomoću ekstremnog pritiska iz svih smjerova (360 stupnjeva) i topline od 135 stupnjeva. Potplat se zatim sastavlja na kovani gornji dio cipele. Besprijekorno gornjište i potplat daje sportašima puni kontakt za prirodan osjećaj i potpunu stabilnosti koju do sada nikada prije nisu iskusili.

• SLOBODA KRETANJA: Futurenatural također sadrži uzorcima trenja koji pruža bolje prianjanje za brže promjene kretanja.

Futurenatural i Harden Vol. 5:

• Zbog svog dinamičnog stila igre, brzine na terenu i neusporedive sposobnosti promjene smjera s loptom, Futurenatural je s razlogom predstavljen u sklopu tenisice Jamesa Hardena – Harden Vol. 5

Potražiti ih možete u Sport Vision trgovinama ili na Sport Vision web shopu OVDJE.

Slični članci

25.
Jul.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
18.
Jul.
Ecovision
I posljednja etapa je preplivana! Saznaj više o samoj završnici ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
12.
Jul.
Novosti
S veseljem te virtualno grlimo i pozivamo da se pridružiš rođendanskom slavlju koje traje do kraja mjeseca!
09.
Jul.
Akcija u Sport Vision-u
D-UTORAK ti donosi -20% popusta!
04.
Jul.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
04.
Jul.
Ecovision
Pogledajte kako je prošla druga od tri etape ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
02.
Jul.
Novosti
Pronađi nešto za sebe jer smo na odabranu ponudu artikala u Sport Vision trgovinama i na web shopu pripremili ČAK do -50% popusta!
02.
Jul.
Novosti
Najbolji osvajaju lopte s potpisom naših reprezentativaca Gvardiola, Pašalića i Sose!
27.
Jun.
Ecovision
Otkrij avanture Ribafisha i Sport Visiona s prve otplivane etape RokPoluotoka!
24.
Jun.
Novosti
Samo danas skokni do najlbliže Sport Vision trgovine i iskoristi priliku da uz sjajne novi par tenisica.