radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 30 €

3 do 5 radnih dana

besplatno preuzimanje u trgovini

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

Magazin
15.03.2021.

Predstavljamo vam Futurenatural- adidasovu najnoviju inovaciju u svijetu obuće

Dizajnirane da zrcale brzinu i promjenu smjera sportaša, Futurenatural nudi besprijekoran dizajn i novi sistem 360 stupnjeva koji stvara prirodne prednosti za sportaša. Jednodijelni kalup za cipele radi s prirodnim pokretom sportaša kako bi otključao potpunu slobodu i kutove kretnji. adidas Harden Vol. 5 prve su tenisice s ovom tehnologijom.

Futurenatural ima najbolje od adidasove midsole tehnologije s BOOST-om za vrhunsku udobnost i LIGHTSTRIKE-om koji pruža potporu super laganim jastučićima, a i dalje zadržava vrhunsku responzivnost. Ovaj novi proces i tehnologija koja debitira na Harden Vol. 5 dizajnirana je kako bi se omogućilo sportašima da se slobodno kreću u bilo kojem smjeru kao nikada do sada.

"Futurenatural je novi proces za stvaranje cipela i savršena je tehnologija za Harden Vol. 5 s Jamesovim dinamičnim stilom igre i potezima na terenu koji se razlikuju od bilo kojeg drugog igrača", rekao je Rashad Williams, viši direktor obuće u adidas Basketballu. "James nudi povratne informacije sa stajališta dizajna i osjećaja prilikom nošenja tenisice, što je iznimno važno tijekom našeg kreativnog procesa i u konačnici nas je dovelo do razvoja Futurenatural tehnologije koja odgovara njegovoj igri."

Kako je Futurenatural osmišljen:

• SPOJ: adidas je pregledao skenirane snimke stopala tisuća košarkaša širom svijeta i proveo opsežno istraživanje kako bi stvorio novi kalup za cipele, koji pruža anatomski ispravan prikaz atletskog stopala. To stvara revolucionarni spoj koji usko predstavlja oblik stvarnog ljudskog stopala i djeluje kao produžetak tijela.

• STABILNOST: Za vrhunsku stabilnost, adidas je proizveo besprijekoran dizajn. Dizajnerski tim adidasa stvorio je evoluirani proces za stvaranje teksturiranog gornjeg dijela tenisice pomoću ekstremnog pritiska iz svih smjerova (360 stupnjeva) i topline od 135 stupnjeva. Potplat se zatim sastavlja na kovani gornji dio cipele. Besprijekorno gornjište i potplat daje sportašima puni kontakt za prirodan osjećaj i potpunu stabilnosti koju do sada nikada prije nisu iskusili.

• SLOBODA KRETANJA: Futurenatural također sadrži uzorcima trenja koji pruža bolje prianjanje za brže promjene kretanja.

Futurenatural i Harden Vol. 5:

• Zbog svog dinamičnog stila igre, brzine na terenu i neusporedive sposobnosti promjene smjera s loptom, Futurenatural je s razlogom predstavljen u sklopu tenisice Jamesa Hardena – Harden Vol. 5

Potražiti ih možete u Sport Vision trgovinama ili na Sport Vision web shopu OVDJE.

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Jan.
2023.
Magazin
Vrijeme je da ugrabiš nove sportske komade na odličnom popustu!