Pretraži stranicu
Reebok ove sezone predstavlja  službenu fitness tenisicu – model Nano X1
Magazin
15.03.2021.
Magazin

Reebok ove sezone predstavlja službenu fitness tenisicu – model Nano X1

15.03.2021.

Reebok je lansirao službenu fitness tenisicu - dugo očekivani Nano X1. Dizajniran da bude najstabilnija, najudobnija i najsvestranija tenisica za treniranje koju je brend ikada napravio, Nano X1 je spreman za sve fitness izazove. Najnoviji model iz Nano serije bit će omiljen fitness zajednici. 

Poznati sportski brend je više od 10 godina razvijao Nano model, siluetu izvorno napravljenu kako bi zadovoljila sve funkcionalne zahtjeve različitih treninga. Rezultat tog rada su tenisice najboljih performansi. Nano X1 tenisice dizajnirane su da budu svestrane kao i današnji strastveni ljubitelj fitnessa kojem je i namijenjena. "Baš kao i svaki veliki sportaš koji pomiče vlastite granice i mi ćemo nastaviti postizati nove rekorde kada je stvaranje odličnog proizvoda u pitanju. I uvjereni smo, Nano X1 je naša najbolja tenisica za vježbanje do sada", rekao je Tal Short, Reebok Senior Product Manager. "U današnje vrijeme kada je fitness toliko važan za naše fizičko i mentalno zdravlje, iznimno smo ponosni što možemo podržati fitness zajednicu proizvodom koji može pomoći pojedincima i sportašima svih razina da treniraju u najboljoj opremi".

Reebok je, naime, angažirao elitni kolektiv sportaša, trenera i lidera unutar zajednice iz cijelog svijeta kako bi lansirao kampanju Nano X1 'Official Shoe of Fitness'.  S partnerima poput Richa Froninga Jr., fitness legende i četverostrukog nositelja titule Fittest Man on Earth i Camille Kostek, mentalne trenerice i bivše profesionalne plesačice, ovaj svjetski brend prikazuje svestranost Nano X1 tenisice temeljenu na njihovim jedinstvenim fitness strastima i zahtjevima treninga. "Bilo da se radi o intenzivnom bootcampu ili samo isprobavanjem najnovijih plesnih pokreta, Reebokov novi Nano X1 daje mi potrebnu podršku", rekla je Camille Kostek"Volim kako je lagana i udobna za bilo koju vrstu vježbanja, a opet dovoljno elegantna za nošenje cijeli dan.  U vrijeme kada mi posebno nedostaje podrška osobe s omiljenih grupnih satova fitnessa, Nano X1 je partner za trening koji mi je bio potreban kako bih bila motivirana i osjećala se izvrsno". 

Neovisno o tome radi li se o HIIT-u, bootcampu, kardio treningu, plesu, boksu ili funkcionalnom treningu, Nano X1 tenisice su izrađene za najbolje performanse: udobne su, elegantnog oblika, dizajnirane da omogućuju maksimalnu brzinu te pružaju stabilnost i podršku pri izvođenju različitih vježbi.

Novi Nano je dostupan s dvije različite vrste gornjišta: Flexweave Knit  i  Flexweave Grit koje potrošači mogu odabrati na temelju svojih individualnih potreba i preferencija za trening. Reebok Nano X1 Flexweave Knit ima mekan, ali snažan gornji dio tenisice koji se sastoji od novog, maksimalno prozračnog  pletenog materijala dok Reebok Nano X1 Flexweave Grit  ima ultra jak, lagan i izdržljiv materijal za najekstremnije vježbe.

Nano X1 je u Hrvatskoj dostupan je u Sport Vision trgovinama i na Sport Vision web shopu OVDJE.

 

Slični članci

25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!