BUDITE ORIGINALNI I DARUJTE OVE POKLONE ZA DAN ŽENA
Magazin
02.03.2021.
Magazin

BUDITE ORIGINALNI I DARUJTE OVE POKLONE ZA DAN ŽENA

02.03.2021.

Svaki novi Dan žena pravi je izazov za muškarce, jer kupovina poklona predstavlja nimalo lak zadatak. Od muškaraca se nerijetko očekuje da budu originalni i drugačiji, te smo vam za danas izdvojili nekoliko zanimljivih modela iz naše ponude koji bi mogli biti originalan dar za Dan žena.

Nike Air Max u pastelnim tonovima

Nove tenisice mogu biti sjajan poklon! Ukoliko ste spremni da malo više novca izdvojite za kupovinu, onda je naš prijedlog model Nike Air Max Bolt u kombinaciji bijelih i pastelno ružičastih tonova. Dizajn tenisice je sam po sebi dovoljno upečatljiv, a ako tome dodate još i detalje naglašene nježnim tonovima, nema sumnje da ste napravili savršen izbor.

adidas Hoodie u ružičastoj rapsodiji

Jedan do modela hoodie majica koji nam je privukao pažnju na prvi pogled upravo je ovaj ružičasti model brenda adidas koji je tako jednostavan, a tako efektan. Ima baš sve što je jednoj dami potrebno da uživa noseći ga – izrađen je od mekanog materijala, jednostavan je za kombiniranje i dovoljno atraktivan da ga obožavate.

Champion Lady u nježno plavim tonovima

Azurno plavi tonovi odišu nježnošću i ljepotom, na kojim god ga odjevnim komadima nosili. Naš izbor za ovaj Dan žena upravo je model Champion Lady. U pitanju je hoodie koji će istaći ljepotu žene koja ga nosi, da ga neće poželjeti skinuti.

Nike klasika za ljubiteljice provjerenog sportskog stila

Kad god za vas izdvajamo favorite iz naše ponude, ne izostavljamo klasične odjevne komade. Ovoga puta naš izbor je pao na model Nike Heritage hoodie u kombinaciji crno-bele i sive. Pomalo baggy, ali veoma atraktivan, ovaj hoodie je savršen za sve dame koje ne odstupaju od udobnosti i vanvremenske klasike.

Ellesse Kenta tenisice za malo zlatnog sjaja

Dodajte malo „zlatne prašine“ vašem poklonu tako što ćete odabrati model ženskih tenisica Ellesse Kenta. Nama se sviđaju zbog toga što daju sasvim dovoljno sjaja klasičnoj kombinaciji boja i čini ovaj model idealnim za kombiniranje u različitim varijantama.

Adidas Aeroknit komplet za trening

Zašto da kupite jedan, kad možete napraviti komplet dva adidas Aeroknit modelasportskog grudnjaka i tajica. Ovi fantastični modeli dostupni su tamno ružičastoj kombinaciji. Naručite ih online.

Sve modele koji su naši prijedlozi poklona za Dan žena možete pronaći u Sport Vision trgvinama, kao i na našem webu. Uživajte u kupovini u susret ovom Danu žena!

Sport Vision tim

Slični članci

25.
Jul.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
18.
Jul.
Ecovision
I posljednja etapa je preplivana! Saznaj više o samoj završnici ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
12.
Jul.
Novosti
S veseljem te virtualno grlimo i pozivamo da se pridružiš rođendanskom slavlju koje traje do kraja mjeseca!
09.
Jul.
Akcija u Sport Vision-u
D-UTORAK ti donosi -20% popusta!
04.
Jul.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
04.
Jul.
Ecovision
Pogledajte kako je prošla druga od tri etape ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
02.
Jul.
Novosti
Pronađi nešto za sebe jer smo na odabranu ponudu artikala u Sport Vision trgovinama i na web shopu pripremili ČAK do -50% popusta!
02.
Jul.
Novosti
Najbolji osvajaju lopte s potpisom naših reprezentativaca Gvardiola, Pašalića i Sose!
27.
Jun.
Ecovision
Otkrij avanture Ribafisha i Sport Visiona s prve otplivane etape RokPoluotoka!
24.
Jun.
Novosti
Samo danas skokni do najlbliže Sport Vision trgovine i iskoristi priliku da uz sjajne novi par tenisica.