radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 30 €

3 do 5 radnih dana

besplatno preuzimanje u trgovini

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

Magazin
02.02.2021.

ADIDAS PREDATOR FREAK: NOVI MODEL KOPAČKI ZA SUPERIORNOST NA TERENU

Priča o legendarnoj kopački adidas PREDATOR dobila je nastavak koji su svi željno iščekivali. U naše trgovine stigao je model PREDATOR FREAK s unapređenjima koja transformiraju igru i omogućavaju nogometašima izuzetnu kontrolu lopte na terenu.

Čuvene gumene bodlje na Demonskin gornjem dijelu kopačke sada u još većoj mjeri doprinose superiornosti tokom vođenja lopte, a poboljšan je i osjećaj čvrstine i stabilnosti stopala.

DEMONSKIN tehnologija je prvi put predstavljena prošle sezone, a inovacija se zasniva na precizno postavljenoj formaciji bodlji, kalibriranih pomoću algoritama, koja se podudara sa ključnim točkama kontakta stopala i lopte. U tome su pomogli i savjeti najboljih nogometaša svijeta, koji su sugerirali što je to što im je potrebno da bi ostvarivali vrhunske performanse na terenu.

"Od kad sam prvi put navukao ove kopačke shvatio sam da je adidas stvorio nešto posebno i da je DEMONSKIN prava stvar. Čim sam dodirnuo loptu, zaista sam osjetio razliku u načinu na koji je ona 'legla' na stopalo. Sretan sam što je moje dosadašnje iskustvo utjecalo na novi PREDATOR FREAK dizajn“, rekao je Paul Pogba, zvijezda Manchester Uniteda

 

Novi dizajn popularnog modela PREDATOR je tu da pomogne nogometašima i nogometašicama da postanu najbolja verzija sebe na terenu.

"PREDATOR je bio savršena kopačka za mene, a kako sam dobila priliku da na treningu testiram ovaj novi model, sa sigurnošću mogu reći da će mi pomoći poboljšati moju kontrolu lopte", kaže Toni Duggan, jedna od najboljih nogometašica svijeta.

Želja stručnjaka brenda adidas je da stvaraju kopačke koje pomažu sportašima da iskazuju sav svoj talenat i sposobnosti na najbolji način. U skladu sa tim, napravljena je silueta koja se prilagođava prema stopalima različitih oblika. Nogometaši znaju koliko je ovo bitno prilikom izbora odgovarajućeg modela.

Inovacija je ostvarena uz pomoć dizajna čarape s odsječenim krojevima, koja omogućava veći opseg pokreta i unapređenu prilagodljivost.

U isto vrijeme, PRIMEKNIT tekstil dvodijelna konstrukcija čarape omogućavaju lakše obuvanje i potpuno fiksiranje srednjeg dijela stopala i skočnog zgloba.

Poboljšanja dizajna ogledaju se i u usavršenom CONTROLFRAME laganom potplatu, i kramponima za optimalno prianjanje i kontrolu, koji istovremeno stabilizira korak i doprinosi punoj snazi pokreta.

PREDATOR FREAK estetski prati dizajn svojih prethodnika, 1998 PREDATOR ACCELERATOR i 2000 PREDATOR PRECISION. Atraktivan izgled upotpunjuju čuvene "tri trake" koje su omotane oko siluete, a drečavo žute DEMONSKIN bodlje pojavljuju se na plavom koloritu kako bi zaokružile upečatljiv izgled.

 

Od 1994. godine adidas PREDATOR je sinonim za neka od najvećih imena u nogometu. PREDATOR FREAK nastavlja ovu tradiciju, pa će ovaj model nositi Paul Pogba, Toni Duggan, Mark Andre Ter Stegen, David Alaba i Abby Dahlkemper.

Ponudu adidas PREDATOR FREAK kopački i tenisica za nogomet možete pronaći u odabranim Sport Vision trgovinama ili naručiti online.

Sport Vision tim 

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
Jan.
2023.
Magazin
Outlet rasprodaja i dodatnih 20% popusta na već snižene outlet cijene čeka te u Vukovaru! 
24.
Jan.
2023.
Magazin
Vrijeme je da ugrabiš nove sportske komade na odličnom popustu!