SIJEČANJSKI FAVORITI: Obuća i odjeća bogatog kolorita je na popustima
Magazin
14.01.2021.
Magazin

SIJEČANJSKI FAVORITI: Obuća i odjeća bogatog kolorita je na popustima

14.01.2021.

Iako će mnogi reći da je najduži mjesec u godini, siječanj volimo zbog snijega, prilike da uživamo na planini, ali i zbog toga što upotpunjujemo listu ciljeva i polako počinjemo ostvarivati sve novogodišnje odluke koje smo postavili krajem prethodne godine.

Ovog januara pozivamo vas da za sve sportske i svakodnevne aktivnosti birate obuću i odjeću bogatog kolorita. Ona vam neće samo uljepšati svakodnevnicu i na pravi način upotpuniti odjevnu kombinaciju, već će pružiti prijatan osjećaj i doprinijeti potpunom uživanju. Ovo su naši siječanjski favoriti.

adidas Terrex Two GORE-TEX – tenisice za vječne avanturiste

Ukoliko ste u vječitoj potrazi za avanturom i uživate u dugim šetnjama ili trčanju po snijegu, dobro je da u svojoj kolekciji imate adidas Terrex Two GORE-TEX trail tenisice za trčanje. One su jedan od najboljih izbora koji možete napraviti ove zime.

U našoj ponudi ostalo je još svega nekoliko veličina, koje ne privlače pažnju samo svojim dizajnom, već i vrhunskim performansama, zato ne propustite priliku da ih naručite za sebe. Udobne su, izdržljive i lagane, obložene GORE-TEX membranom, pa vam loši vremenski uvjeti neće predstavljati nikakav problem.

The North Face 1996 Retro muška jakna – favorit urbanih trendsetera

Od trenutka kada se pojavio u našoj ponudi, brend The North Face osvojio je ljubitelje kvalitetnih, atraktivnih i udobnih odjevnih komada. Naš siječanjski favorit obožavat će urbani trendseteri, jer ima sve što im je potrebno – upečatljiv i efektan kolorit, toplo punjenje, vodootporan materijal i dizajn koji vam omogućava da ovu The North Face 1996 Retro mušku jaknu nosite podjednako i u sportskim i u lifestyle izdanjima.

 

adidas Harden Stepback – košarkaške tenisice za dječake koji sanjaju velike snove

San svakog dječaka koji trenira košarku je NBA. A ako je uzor vašeg dječaka James Harden, onda je model adidas Harden Stepback pravi izbor za njega. Riječ je o vrhunskim košarkaškim tenisicama koje su veoma udobne i lagane. Zahvaljujući modernom dizajnu, zagarantiran je njihov atraktivan izgled, dok je model izrađen tako da savršeno prati Hardenovu vrtoglavu igru koja podrazumijeva mnogo postignutih poena, ogroman broj asistencija i uvijek spektakularne poteze. Zašto onda malo Hardenove magije ne biste prenijeli i na vaše dječake?

Nike Air Max Fusion tenisice za djevojčice – model koji morate voljeti

Ako ste u potrazi za tenisicama za djevojčice koje su za svaki dan i svaku priliku, onda će vam se sigurno dopasti naš siječanjski favorit Air Max Fusion model. Veoma su udobne, lagane i stabilne, dok ujedno oduševljavaju dizajnom, kvalitetom i udobnošću. Sigurni smo da će ih vaše djevojčice obožavati.

Nike Air Zoom Pegasus 37– za početak nove trkačke sezone

Siječanj je mjesec u kojem mnogi trkači započinju novu trkačku sezonu, a po našem mišljenju savršen model za to su Nike Air Zoom Pegasus 37 ženske tenisice za trčanje. Idealne su da u njima postavite nove trkačke rekorde.

Sve naše siječanjske favorite možete pronaći u Sport Vision trgovinama ili naručiti online.

Sport Vision tim

Slični članci

25.
Jul.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
18.
Jul.
Ecovision
I posljednja etapa je preplivana! Saznaj više o samoj završnici ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
12.
Jul.
Novosti
S veseljem te virtualno grlimo i pozivamo da se pridružiš rođendanskom slavlju koje traje do kraja mjeseca!
09.
Jul.
Akcija u Sport Vision-u
D-UTORAK ti donosi -20% popusta!
04.
Jul.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
04.
Jul.
Ecovision
Pogledajte kako je prošla druga od tri etape ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
02.
Jul.
Novosti
Pronađi nešto za sebe jer smo na odabranu ponudu artikala u Sport Vision trgovinama i na web shopu pripremili ČAK do -50% popusta!
02.
Jul.
Novosti
Najbolji osvajaju lopte s potpisom naših reprezentativaca Gvardiola, Pašalića i Sose!
27.
Jun.
Ecovision
Otkrij avanture Ribafisha i Sport Visiona s prve otplivane etape RokPoluotoka!
24.
Jun.
Novosti
Samo danas skokni do najlbliže Sport Vision trgovine i iskoristi priliku da uz sjajne novi par tenisica.