Pretraži stranicu
PRAZNICI NAM STIŽU: Najljepši novogodišnji pokloni za ljubitelje sportskog stila
Magazin
24.12.2020.
Magazin

PRAZNICI NAM STIŽU: Najljepši novogodišnji pokloni za ljubitelje sportskog stila

24.12.2020.

Stigli su nam praznici i vrijeme savršenih poklona. Ove godine okolnosti su drugačije, pa vas pozivamo da vodite računa o sebi i drugima i sve što vam treba naručite online. Da bismo vam olakšali potragu za poklonima, pripremili smo za vas sjajne popuste, a danas vam predlažemo i odjevne kombinacije koje će sigurno biti najljepši pokloni za vaše drage osobe.

Give A Little Sparkle u sportskoj varijanti: Savršen poklon za djevojke koje su u treningu

Srebrni ili crni s zlatnim detaljima – koji komplet birate kao poklon za djevojke koje ne mogu zamisliti dan bez treninga? Ako nas pitate, odaberite oba! Ukoliko se odlučite srebrnu kombinaciju Nike tajica i topa, upotpunite je Nike tenisicama za trening.

Ako je vaš izbor za novogodišnji poklon crno-zlatna Nike Icon Clash kombinacija tajici i topa za trening, onda će ona na pravi način biti upotpunjena modelom Nike Renew In-Season.

A ako mislite da all silver look treba malo „razbiti“ neutralnim tonovima, evo još jedne ideje – srebrne tajice iskombinirajte s Nike Icon duksom crne boje na kojem se ističu izvezeni srebrni detalji.

Atraktivan adidas spoj za urbane djevojke

Kada efektnu adidas kombinaciju za trening, koja obuhvaća majicu dugih rukava i tajice upotpunite adidas Terrex tenisicama bogatih boja i adidas jaknom koje pružaju taaako mnogo mogućnosti za kombiniranje – znate da ste pronašli savršeni novogodišnji poklon za dragu žensku osobu koja voli izgledati atraktivno i da joj u svemu što nosi bude maksimalno udobno.

 

Zeleni tonovi i brend The North Face – pravi izbor za novogodišnji poklon

Brend The North Face ove godine želimo  vidjeti u svom ormaru, jer su odjevni komadi toliko atraktivni da ih možemo zamisliti u tako mnogo različitih izdanja. Ako u svom okruženju imate muškarca koji već neko vrijeme traga za kvalitetnom muškom jaknom – evo savršenog poklona za njega.

The North Face muška jakna  jedan je od modela koji pružaju sve – toplinu tokom ledenih dana, zaštitu od vjetra i vlage, ali i upečatljiv izgled na koji nitko neće ostati ravnodušan.

Spremna za skijanje? Poklonite joj ovu Colmar kombinaciju

Ukoliko pripremate novogodišnji poklon za djevojku koja ni ovu zimu ne može zamisliti bez skijanja i boravka na planini, evo savršenog spoja za nju – Colmar ski kombinacija. Ova kombinacija će ispuniti sve, pa i najveće (stilske i praktične) zahtjeve.

Icepeak ski kolekcija je must za muškarce

Ovogodišnja Icepeak kolekcija za muškarce osvojila nas je na prvi pogled. Upečatljiva je ne samo zbog atraktivnih boja, već i zbog toga što pruža savršene performanse na svim terenima i tokom svih aktivnosti na otvorenom. Evo još jednog savršenog novogodišnjeg poklona za muškarce koji uživaju u akrobacijama na snijegu.

Champion – za hladne zimske dane kod kuće

Mnogi će veći dio siječnja provesti kod kuće, pa zašto da onda novogodišnji poklon ne bude kombinacija koja će pružiti maksimalnu udobnost i ugodan osjećaj? Naš prijedlog za ženski novogodišnji poklon je spoj Champion tajica i crop duksa Champion Lady u efektnoj boji. Ne samo da će djevojka kojoj je poklonite uživati u njihovim ugodnim materijalima, već će jako lako pronaći još mnogo varijanta u kojima će ih moći nositi.

Nike pokloni za najmlađe

Nismo zaboravili najmlađe na listi savršenih novogodišnjih poklona. Ukoliko vam se sviđa ovaj spoj za dječaka i djevojčicu, onda obavezno pogledajte ponudu Nike dječjih modela u našem online shop-u i obradujte ih najljepšim poklonom za Novu godinu.

Champion kombinacija – još jedan savršen novogodišnji poklon za muškarce

Kada odjevnim komadima plave nijanse date dašak boje Champion duksom potpuno suprotne boje, onda znate da ste napravili pravi izbor. Neka baš on bude savršen novogodišnji poklon ove godine. 

Sport Vision tim

Slični članci

19.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN-ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.