Pretraži stranicu
NAŠA PREPORUKA: Ove jakne su idealne za zimu
Magazin
03.12.2020.
Magazin

NAŠA PREPORUKA: Ove jakne su idealne za zimu

03.12.2020.

Teško im je odoljeti za koji god model ili brend da se odlučite – tako bi se ukratko mogao opisati naš stav kada govorimo o jaknama koje možete pronaći u našoj ponudi. I pritom nismo nimalo pristrani.

I ove godine obraćamo pažnju na svaki detalj, kroj, dužinu i dizajn. Biramo podjednako i duge i kratke, jednobojne jakne ili jarkih boja (i print je neizostavan), a vodimo računa i o aktivnostima kojima su namijene. Ovo su modeli koji su naša preporuka i apsolutni favoriti za ovu jesen i zimu.

Tople su, udobne, lake za kombiniranje i, što je najvažnije, ispunjavaju kriterije kako profesionalnih sportaša, tako i ljubitelja sportskog stila i zimskih aktivnosti.

Champion ženska jakna – unesite malo sjaja u svaki dan

Najbolji način da unesete malo sjaja u svoje svakodnevne odjevne kombinacije je da obučete ovu fenomenalnu Champion žensku jaknu u metalik tonovima. Na prvi pogled nas nije privukla samo njena boja, već i odličan kroj koji prati liniju tijela, a ipak pruža neophodnu zaštitu od hladnoće. Poseban favorit nam je kapuljača, koja je nešto šireg oboda u odnosu na standardne modele, pa je samim tim savršena za vjetrovite dane, kada je često prebacimo i preko kape koju nosimo.

Ellesse Emanuel muška ski jakna – za istinske ljubitelje avantura na snijegu

Ellesse ski kolekcija dobro je poznata u krugovima ljubitelja avantura na snijegu, a mi smo kao favorit za ovu sezonu odabrali model Ellesse Emanuelmušku ski jaknu koja će biti vaš savršen saveznik u svim ski poduhvatima. Iako još uvijek ne znamo kakva će situacija biti zbog trenutne epidemiološke situacije, te da li će ski centri raditi, smatramo da je ova Ellesse ski jakna odlična investicija i za naredne zimske sezone, pa se sigurno nećete pokajati ako je kupite.

Nike Synthetic zimska jakna za dječake

Jakne za dječake se posljednjih sezona dizajniraju tako da, pored toplote i u udobnosti koju treba da pruže, izgledaju i veoma atraktivno. Našu pažnju je ove sezone privukao Nike Synthetic Fill model, zato što je „obojen“ upečatljivim bojama, udoban je za nošenje i uz to pruža odličnu zaštitu od hladnoće dječacima koji se odluče za njega. Baš zato je jedan od naših favorita ovog prosinca.

Under Armour UA Launch 3.0 Storm ženska jakna za trčanje

Kasni jesenji i zimski dani znaju biti veoma neugodni zbog hladnoće i vjetra, naročito ako redovno trčite u prirodi. Zbog toga je naša preporuka za zimu ovaj model ženske jakne Under Armour UA Launch 3.0 Storm, koja je vodootporna, pa je samim tim idealna i za kišu i za snijeg, dok UA Storm tehnolgija koju sadrži pruža neophodnu prozračnost i materijal koji je rastezljiv i prati svaki pokret vašeg tijela. Zahvaljujući tome, bit ćete fokusirane samo na trčanje i maksimalno zaštićene od svih vremenskih faktora.

Sve modele koji su naša preporuka za ovu sezonu možete pronaći u Sport Vision trgovinama ili naručiti online.

Sport Vision tim

Slični članci

28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.
28.
Feb.
Novosti
Neka svaka žena ovih dana ima izgovor za otići u shopping!