Pretraži stranicu
Sport Vision srijeda
Magazin
28.10.2020.
Magazin

Sport Vision srijeda

28.10.2020.

Ove srijede svi ljubitelji sportske obuće, odjeće i opreme dolaze na svoje jer vas u Sport Visionu čekaju popusti do 30% povodom Sport Vision srijede.

Sve ljubitelje sporta i najnovijih trendova sportskog casual odijevanja posebno će razveseliti snižene cijene najvećih svjetskih brandova kao što su Nike, adidas, Reebok, Champion i mnogi drugih. Gotovo sav sportski asortiman ove srijede je na posebnim popustima, a popusti se odnose na brandove:
- Slazenger, Lonsdale, Champion, Ellesse, Umbro, Action, Athletic, Brugi, Cocomo, J2C, Kander i Lotto s 30% popusta na nesniženi asortiman

- Nike, adidas, Reebok, New Balance, Puma, The North Face, Under Armour, Skechers, Hoka, Mizuno, Converse, Helly Hasen, Salomon, New Era i drugi s 20% popusta na nesniženi asortiman

Osim navedenog nesniženog asortimana, 10% popusta čeka vas i na sav već sniženi asortiman.

Akcija vrijedi u svim Sport Vision trgovinama osim u Designer Outletu Croatia gdje vas čeka popust od 10% na sav već sniženi asortiman outlet cijena.

Zaputi se u najbližu Sport Vision trgovinu u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu, Varaždinu, Bjelovaru, Koprivnici, Slavonskom Brodu, Dubrovniku, Šibeniku, Sisku, Đakovu, Požegi, Dugopolju, Zadru Karlovcu, Virovitici, Čakovcu, Puli i Vinkovcima, a ista ponuda čeka te i na web shopu.

Iskoristi priliku za odličan shopping ove srijede i posjeti najbližu Sport Vision trgovinu ili Sport Vision web shop! Vidimo se!

Slični članci

28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.
28.
Feb.
Novosti
Neka svaka žena ovih dana ima izgovor za otići u shopping!