Pretraži stranicu
NIKE PHANTOM GT: ZA NAJSPRETNIJE IGRAČE
Magazin
25.09.2020.
Magazin

NIKE PHANTOM GT: ZA NAJSPRETNIJE IGRAČE

25.09.2020.

Dizajn kopački uvijek predstavlja jedinstveno umijeće. Razlog se krije u tome što se, za razliku od ostale sportske obuće kod koje je fokus na stopalu i osobi koja je nosi, kopačke dizajniraju tako da imaju najveći utjecaj na igru. Zbog toga su znanstvenici iz Nike Sports Research Lab-a proveli bezbroj sati analizirajući različite kuteve i intenzitete kojima nogometna lopta može naskočiti i odskočiti s kopačke. Upravo su na osnovu tih analiza nastale nove Nike Phantom GT kopačke i tenisice za nogomet.

Istraživanja koja su sprovedena na mikro nivoima dovela su do rezultata koji su iziskivali novu, još inovativniju, efikasniju i korisniju teksturu kopačke. Zbog toga su Nike Phantom GT modeli dizajnirani za najspretnije igrače, koji s velikom smjelošću driblaju loptu između ili oko svojih protivnika.

Skraćenica GT u nazivu Nike Phantom kopački zapravo je oznaka za Generative Texture. To znači da su u njenoj izradi korišteni svi, digitalnim putem dobiveni, podaci čiji je cilj da doprinesu savršenom osjećaju lopte na nozi, ali i da dodatno pospješe vještine svakog igrača. Bilo je potrebno dvije godine i stotine različitih konfiguracija da bi se došlo do optimalnog uzorka, visine potplata i adekvatnih kutova. Vodilo se računa da se ne pretjera u teksturi, da kopačke ne bi vršile dodatni pritisak na stopalo.

Još jedan novitet je Nike Flyknit gornjište koje je direktno oblikovano s ostatkom kopačke, što doprinosi još većoj mekoći, savitljivosti i vrhunskom osjećaju prilikom svakog pokreta.

Svaki element Phantom GT gornjišta strateški je osmišljen tako da pruži maksimalne benefite igraču koji ih nosi i upotpunjen znanstveno dobivenim podacima na osnovu iskustva rađenih s profesionalcima.

Ove Nike kopačke pružaju optimalni balans udobnosti i sigurnosti, koji je postignut zahvaljujući ACC – All Conditions Control tehnologiji.

Pored revolucionarnog gornjišta, Nike Hyperquick System predstavlja još jedan novitet. On omogućava oštre rezove i maksimalnu kontrolu pokreta. S generativnim kućištem i okretnim kramponima, donji dio kopački izrađen je da bude čvršći na peti, dok je prednji dio nešto laganiji kako bi se omogućila brza promjena pravca.

Kompletan dizajn donjeg dijela potpuno je upečatljiv. Na medijalnoj strani nalazi se otvoreni luk koji povećava kontrolu pokreta, dok su anatomski riješena rebra na bočnoj strani, koja podsjećaju na Nike Free, dizajnirana tako da pruže maksimalnu potporu. Kolorit, gradijenti i mogućnosti grafičkih elemenata su beskrajni i bit će unaprijeđeni na narednim modelima.

Nike Phantom GT potražite u Sport Vision trgovinama ili naručite online.

Sport Vision tim

Slični članci

17.
Jun.
Novosti
Od 17. lipnja do 17. srpnja posjeti West Gate jer smo pripremili rasprodaju na SAV asortiman do -50% popusta!
17.
Jun.
Novosti
Od 17.6. do 17.7. posjeti Sport Vision Mall Osijek i Dugopolje Orbico centar i pronađi nešto za sebe na specijalnoj akciji od 9,99€!
14.
Jun.
Nogomet
Povodom  Europskog prvenstva pripremili smo ti veliku akciju na SAV sportski asortiman! 
11.
Jun.
Akcija u Sport Vision-u
D-UTORAK ti donosi -20% popusta!
07.
Jun.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
07.
Jun.
Katalog
Dobrodošli u Sport Vision katalog. Vrijeme je da pogledate što Vam sve donosi međusezonski popust u Sport Vision trgovinama i online.
06.
Jun.
Nogomet
Vatreni si navijač i želiš jedinstvenu priliku za potpis i fotku naših Vatrenih? Samo 6.6.2024. požuri u Sport Vision i ispuni si želju!
05.
Jun.
Nogomet
Vatreni navijači! Još uvijek niste spremni za nadolazeći EURO 2024? Ne brinite! Sport Vision i HNS pobrinuli su se da se kompletno opremite za lu...
27.
May.
Akcija u Sport Vision-u
29. svibnja posljednja je srijeda u mjesecu što je znak da posjetite Sport Vision trgovine jer vam Sport Vision Srijeda donosi jedinstvenu akci...
23.
May.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!