radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 30 €

3 do 5 radnih dana

besplatno preuzimanje u trgovini

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

Magazin
23.09.2020.

SIZES FOR ALL: Vodič kroz Nike Plus-Size kolekciju za žene

Ljepota žene odavno se ne mjeri brojem godina, bojom kože ili veličinom koju nosi, već stavom, samopouzdanjem i energijom kojom zrači. Nakon ere premršavih supermodela i pomalo iskrivljenog shvaćanja ženskog tijela, došlo je vrijeme u kojem se u prvi plan stavljaju zdrave navike i trening zbog općeg fizičkog i mentalnog zdravlja, ali i vrijeme u kojem nije bauk pokazati neravnine i mane na svom tijelu.

Vođeni pravom revolucijom koja je za kratko vrijeme obišla cijeli svijet i osnažila žene svih veličina da zavole sebe i svoje tijelo, čelnici brenda Nike predstavili su Plus-Size kolekciju sportske odjeće, namijenjenu damama koje su aktivne, koje vode računa o svom zdravlju, redovno treniraju i non-stop su u pokretu.

Zahvaljujući kvalitetnim materijalima, prilagođenim krojevima i modelima koji savršeno prate svaki oblik tijela, Plus-Size kolekciju brenda Nike mogu nositi sve dame koje vole sportsku garderobu, ali i one koje svoje slobodno vrijeme provode u šetnji ili nekoj drugoj fizičkoj aktivnosti.

Dostupna je u veličinama od 1X do 3X. Naša preporuka je da, prije nego što naručite jedan od ovih modela, najprije izmjerite obujam grudi, struka i kukova. Ako se desi da se obujam vašeg tijela nalazi na granici dvije veličine, naručite manju veličinu kod užih krojeva, odnosno veću veličinu kod modela koji su šireg kroja.

Ukoliko se, pak, desi da obujam grudi i struka odgovaraju dvije različite veličine, naručite veličinu koja odgovara obujmu vaših grudi.

VODIČ KROZ PLUS-SIZE VELIČINE BRENDA NIKE

U tablici koja slijedi, možete vidjeti koja veličina najviše odgovara vašem obujmu tijela.

NIKE SIZE

GRUDI (cm)

STRUK (cm)

KUKOVI (cm)

1X

114-124

104-114

118-128

2X

124-134

114-124

128-138

3X

134-144

124-134

138-148

 

Plus-Size kolekcija brenda Nike već sada se može ekskluzivno naručiti u našem online shop-u.

Cover photo: metro.co.uk

Sport Vision tim 

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Jan.
2023.
Magazin
Vrijeme je da ugrabiš nove sportske komade na odličnom popustu!