Pretraži stranicu
KAKO DA JOGOM I MEDITACIJOM OTKLONITE SVU NAPETOST IZ TIJELA?
Magazin
17.07.2020.
Magazin

KAKO DA JOGOM I MEDITACIJOM OTKLONITE SVU NAPETOST IZ TIJELA?

17.07.2020.

Ne možete smiriti misli? Opterećuju vas i čine vas napetima i stegnutima? Vaši kukovi su potpuno kruti i nimalo fleksibilni? Rješenje je – joga. Ta drevna vještina može vam pomoći da se ponovo povežete sa svojim tijelom i fokusirate na sebe i svoj unutrašnji mir. U tom procesu, ključnu ulogu ima i meditacija, još jedna vještina s kojom je joga usko povezana, jer vam pomaže da se oslobodite fizičke tenzije, ostanete u fokusu i umirite misli.

Da bismo vam pomogli da pronađete svoj Zen, savjete smo potražili kod najboljih Nike joga instruktora, čiji su nam prijedlozi vježbi, tehnike i trikovi za meditaciju bili itekako inspirativni. Pogledajte gdje možete pronaći neke od njihovih savjeta i otkriti vježbe koje će doprinijeti da postignete savršeni balans tijela i duha.

 

Bez obzira na to da li ste do sada prakticirali jogu ili ne, za neke od ovih vježbi dovoljno je samo 15 minuta u toku dana. Zaboravite na samokritičnost i negativne misli – cijenite svaki pokret koji radite i potpuno se opustite.

JUTARNJI JOGA FLOW

Započnite dan na najljepši mogući način – prakticirajući jogu! Vaše tijelo će se, zahvaljujući Nike instruktorici Alex Silver-Fagan, probuditi i ugodno "gorjeti" tokom cijelog dana, a vi ćete se osjećati mnogo rasterećenije i relaksiranije. Njene treninge možete pronaći na ovom linku.

JOGOM "OTKLJUČAJTE" VAŠE SKRIVENE POTENCIJALE

Branden Collinsworth provest će vas kroz šest joga poza koje će vam pomoći da se povežete sa sobom, dok ćete se zahvaljujući core treningu Alex Silver-Flagan dobro pokrenuti i učvrstiti trbuh i leđa.

POMLADITE SVOJ DUH I TIJELO JOGOM

Udahnite život treningom koji obuhvaća tri dinamička tipa joga vježbi koje će vam pomoći da oslobodite svoju energiju, ojačate i opustite se.

Trening nije potreban samo vašem tijelu, već i vašem umu i duhu, kako biste bili smireniji i opušteniji. Da biste to postigli, meditirajte svakoga dana, čak i po nekoliko minuta.

Birajte kratke vježbe meditacije, koje će vam pomoći da se brzo smirite prilikom stresnih situacija ili dugu meditaciju za opuštanje cijelog tijela, koja će doprinesti vašoj potpunoj relaksaciji i prisutnosti.

Ne ustručavajte se pronaći idealan prostor u svom stanu za prakticiranje joge, ali i da sebi osigurate maksimalnu udobnost kupovinom garderobe koja će pratiti svaki vaš pokret. I ne zaboravite – Feel You Flow!

Sport Vision tim

Slični članci

25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!