Pretraži stranicu
NEW SUMMER VIBES: Zašto su TikTok kardio treninzi apsolutni hit ovog ljeta?
Magazin
10.07.2020.
Magazin

NEW SUMMER VIBES: Zašto su TikTok kardio treninzi apsolutni hit ovog ljeta?

10.07.2020.

Cijeli svijet je na TikTok-u! Ova aplikacija postala je nevjerojatno popularna u jeku pandemije i njena popularnost svakim danom sve više raste, baš kao i broj korisnika. Ukoliko ste imali priliku isprobati je, sigurno vas je omamila popularna muzika koja prati videe, a ne sumnjamo i da ste sudjelovali ili barem isprobali neki od challenge-a koji su (bili) aktualni.

Ni svijet sporta nije ostao imun na ovaj novi trend, pa su poznati fitnes treneri i influenceri iskoristili čari TikTok-a da podijele svoje fitnes programe sa svim ljubiteljima te discipline. Tako je apsolutni hit ovog leta postao tzv. TikTok Fitness, koji ne podrazumijeva samo hashtag sa višemilionskim objavama na aplikaciji, već i čitave programe vježbi koji sadrže muziku i izazove popularne na TikTok-u.

Među začetnicima trenda je i Cassey Ho, djevojka koja je pokrenula The Blogilates i za sve ljubitelje nove, a tako popularne aplikacije snimila video u trajanju od 15 minuta sa dance cardio vježbama i najpopularnijim TikTok brojevima. Video možete provjeriti na https://www.youtube.com/watch?v=Nd5jMQfgMw8&feature=emb_title8&feature=emb_title

Zašto su TikTok kardio treninzi apsolutni hit ovog ljeta?

Zbog toga što su zabavni, drugačiji i odličan izbor za dobru energiju tokom cijelog dana. Svaka vježba ili challenge rade se uz muziku koja je pjevna, interesantna i zabavna, pa na prvi pogled djeluju jednostavno, iako najčešće uključuju mišiće cijelog tijela.

Spoj plesa i kardio vježbi još jedan su razlog popularnosti TikTok treninga. Ali, nemojte da vas to zavara. Njihov intenzitet može biti veliki, grupacije mišića koje uključuju raznovrsne, pa će se neki od vas, osim sa odličnom energijom, susresti i sa dobrom upalom mišića. Ali ne dajte se obeshrabriti.

Radite čučnjeve, iskorake, izdržaje ili burpije uz hitove sa TikTok-a i vaš trening će biti mnogo zanimljiviji i zabavniji, a najteže vježbe s vremenom će postati omiljene.

Promijenite svoju fitnes rutinu ovog ljeta i isprobajte New Summer Vibe TikTok treninge. Naša preporuka je da ih radite u prirodi – u parku, šumi, u svom dvorištu ili na terasi, dok uživate u veselim ritmovima, suncu i svakom pokretu tijela.

A ukoliko vam je potrebna bilo kakva oprema, ne ustručavajte se i pronađite je u našim trgovinama ili naručite online.

Sport Vision tim  

Slični članci

11.
Jun.
Akcija u Sport Vision-u
D-UTORAK ti donosi -20% popusta!
07.
Jun.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
07.
Jun.
Katalog
Dobrodošli u Sport Vision katalog. Vrijeme je da pogledate što Vam sve donosi međusezonski popust u Sport Vision trgovinama i online.
06.
Jun.
Nogomet
Vatreni si navijač i želiš jedinstvenu priliku za potpis i fotku naših Vatrenih? Samo 6.6.2024. požuri u Sport Vision i ispuni si želju!
05.
Jun.
Nogomet
Vatreni navijači! Još uvijek niste spremni za nadolazeći EURO 2024? Ne brinite! Sport Vision i HNS pobrinuli su se da se kompletno opremite za lu...
27.
May.
Akcija u Sport Vision-u
29. svibnja posljednja je srijeda u mjesecu što je znak da posjetite Sport Vision trgovine jer vam Sport Vision Srijeda donosi jedinstvenu akci...
23.
May.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
17.
May.
Ecovision
Nova sportsko-edukativna avantura profesora geografije i food blogera Domagoja Jakopovića Ribafisha počinje 23. lipnja održavanjem radionica diljem istočne o...
16.
May.
Novosti
Naša outdoor ponuda je postala bogatija za još jedan novi brend. Predstavljamo vam Mammut - ime koje je već desetljećima dobro poznato u svijet...
14.
May.
Ecovision
Od 22. do 30. travnja Sport Vision uspješno je prikupio 5000 € za udrugu RokOtok za čišćenje obale i podmorja.