Pretraži stranicu
PODRŠKA JE VAŽNA: PRIDRUŽITE SE #HOMETEAMHERO CHALLENGE-U
Magazin
02.06.2020.
Magazin

PODRŠKA JE VAŽNA: PRIDRUŽITE SE #HOMETEAMHERO CHALLENGE-U

02.06.2020.

Svijet se u prethodnim mjesecima suočavao sa najvećim izazovom do sada. Ta borba traje i nastaviti će se do proglašenja kraja pandemije, zbog čega je neophodno da i dalje budemo odgovorni, poštujemo propisane mjere i vodimo računa o zdravlju svih nas.

I mi smo, zajedno sa milijunima drugih ljudi, tijekom prethodnih mjeseci bili primorani da ostanemo kod kuće. Iako su se stvari manje-više vratile u normalu, na „prvoj liniji“ i dalje stoje oni koji svoje sate i dane posvećuju pružanju pomoći ljudima kojima je ona najpotrebnija. U njihovu čast, brand Adidas pokrenuo je #HOMETEAMHERO Challenge na Adidas Running & Traning aplikaciji, u cilju prikupljanja milijun dolara donacije koja će biti uplaćena COVID-19 Response fondu Svjetske zdravstvene organizacije.

Challenge traje do 7. lipnja i predstavlja svojevrsni znak zahvalnosti svima koji su pružali nesebičnu pomoć tokom prethodnog perioda, a to rade i sada. Stoga vas pozivamo da se, ukoliko redovno trenirate, trčite, šetate ili prakticirate bilo koju drugu fizičku aktivnost pridružite, jer se svaka vaša minuta aktivnosti računa i zbraja u konačni rezultat.

Pozovite i prijatelje da se pridruže #HOMETEAMHERO Challenge-u i zajedničkim snagama doprinesite ovom humanom cilju. Aplikaciju možete pronaći i instalirati na iOS i Android uređajima.

Podrška je važna!

Sport Vision tim

Slični članci

25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!