Pretraži stranicu
STAY READY U NOVOJ ADIDAS KOLEKCIJI ZA TRENING
Magazin
01.06.2020.
Magazin

STAY READY U NOVOJ ADIDAS KOLEKCIJI ZA TRENING

01.06.2020.

Svakodnevni stres na poslu, okolnosti koje vam ne idu u prilog, užurbani tempo zbog kojeg vam se nekad čini da ne možete disati – sve to možete "obrisati" jednim dobrim treningom. Možda će vam u datom trenutku biti teško, ali osjećaj koji ga na kraju prati nemože se mjeriti ni sa čime. Dakle, da li ste spremni za trening?

Ukoliko je vaš odgovor potvrdan, pravo je vreme da se upoznate sa svim detaljima nove Adidas Stay Ready kolekcije odjeće za muškarce i žene.

PO ČEMU SE ADIDAS STAY READY KOLEKCIJA IZDVAJA U PONUDI OPREME ZA TRENING?

Po performansama koje svakom sportašu pruža u trenucima najvećeg napora! Zahvaljujući HEAT.RDY tehnologiji, temperatura vašeg tijela bit će optimalna za svo vrijeme treninga. Materijali korišteni u izradi majica, kratkih hlača i tajica, koje možete pronaći u našoj ponudi, omogućavaju maksimalnu prozračnost. AQUA-X tehnologija tkanja korištena je kako bi vaše tijelo ostalo suho svo vrijeme i „odbijalo“ vlagu, od prve kapljice znoja.

KOJI SE MODELI IZ ADIDAS STAY READY KOLEKCIJE MOGU PRONAĆI U NAŠOJ PONUDI?

Adidas HEAT.RDY muška majica za trening izrađena od recikliranih materijala, sa spojenim obodima, koji omogućavaju savršeno prianjanje uz tijelo. HEAT.RDY je tehnologija koja, prilikom njegovog prodiranja, hladi zrak i upija vlagu. I šavovi na majici su svedeni na minimum, kako tokom najtežih treninga ne bi došlo do iritacije kože.  

Velika prednost ovog modela krije se u činjenici da on povećava nivo komfora, dok lagani materijal omogućava održavanje optimalne temperature tijela svo vrijeme treninga. Potpuno prilagođena sportašima, ova majica omogućit će vam maksimalnu slobodu pokreta.

Adidas HEAT.RDY ženska majica za trening ima posebno dizajnirane rukave, sa zonski postavljenim mrežastim materijalom, koji garantira udobnost i mekoću prilikom pokreta. Šavovi na leđima majice su planski osmišljeni tako da savršeno prianjaju uz vašu kožu. I ovoga puta primijenjena je HEAT.RDY tehnologija, čiji je „zadatak“ da vam omogući maksimalnu prozračnost svo vrijeme.

Majica pruža podjednaku udobnost i maksimum performansi tokom svih treninga, bili oni na otvorenom ili u zatvorenom prostoru.

Adidas HEAT.RDY tajice dužine 7/8 odličan su izbor za treninge srednjeg i visokog intenziteta. Namijenjene su svim djevojkama koje žele najbolju podršku tokom vježbanja i sadrže već spomenutu HEAT.DRY tehnologiju za najveći mogući nivo komfora i prijatnosti.

Rastezljivi materijali od kojih su izrađene predstavljaju najbolju podršku mišićima prilikom svakog pokreta, dok su savršeni krojevi i šavovi osmišljeni tako da pruže podjednaki nivo komfora i stila.

Posljednji na listi, ali svakako ne i najmanje značajan, je Adidas HEAT.RDY ženske kratke hlače, koji jedinstvenim materijalima, krojem i sada već dobro poznatom tehnologijom omogućava neometani trening čak i tokom najviših temperatura. Idealan je za tople dane, jer je njegov materijal sve što vam je potrebno – lagan, prozračan i udoban tokom svakog nošenja. Dodajte tome posebnu posvećenost dizajnu svakog detalja, naročito na dijelovima tijela koji najduže zadržavaju toplinu, i džepove, za maksimalnu funkcionalnost.

Adidas Stay Ready kolekciju muške i ženske odjeće za trening možete pronaći u našim trgovinama ili naručiti online.

Sport Vision tim

 

Slični članci

25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!