Pretraži stranicu
I u 2021. plivamo uz Ribafisha
Magazin
14.05.2021.
Magazin

I u 2021. plivamo uz Ribafisha

14.05.2021.

Najljepša priča ljeta 2019., kako su ga prozvali domaći mediji, nakon prošlogodišnje stanke uzrokovane epidemiološkom situacijom napokon dobija svoj nastavak. No 2020. ovaj projekt nije stagnirao!
Rad udruge nastavio se u skladu s epidemiološkom situacijom i mjerama:

  • Gostovanja u školama Hrvatske s predavanjima o značenju ekologije, brige o prirodi, putovanjima, istraživanju i zaštiti našeg Planeta
  • Sudjelovanja na predavanjima o problemima djece koja previše vremena provode za elektroničkim medijima
  • Čišćenje plaža i podmorja
  • Suradnja s drugim udrugama koje brinu o zaštiti okoliša i zdravlju djece

I ove smo godine odlučili dati našu punu podršku i pomoć Ribafishu u ovom predivnom projektu koji u novi pohod kreće iz akvatorija Srednjeg Jadrana prema sjeveru i nakon prošlogodišnjih 17 zastavica, plan je postaviti još 17 novih!

Start je 3. srpnja iz Brodarice pokraj Šibenika. Ribafish, praćen brojnim prijateljima i sportašima plivat će prema tek 375 metara udaljenom otoku Krapnju, prvom cilju na popisu za 2021. godinu. Zapiši datum i ti nam se pridruži u Brodarici i postani dio ove predivne priče!

Uz već klasično plivanje i spajanje novih 17 otoka (šibenski i zadarski akvatorij), druženje s djecom, predavanje i traženje zagonetnih predmeta, ove ćemo godine i čistiti plaže, učiti o biljkama i podmorju, sakrivati kutijice s blagom i napraviti malu knjižnicu na svakom otoku.
Plan je da drugi dio RokOtok projekta završi u mjestu Preko na otoku Ugljanu 27. srpnja. 

Budite i ove godine uz Ribafisha, a njegov napredak izvještaje s putovanja i ove godine pratite na našem webu i Facebook profilu. Vidimo se 3. srpnja u Brodarici! 

Slični članci

17.
Jun.
Novosti
Od 17. lipnja do 17. srpnja posjeti West Gate jer smo pripremili rasprodaju na SAV asortiman do -50% popusta!
17.
Jun.
Novosti
Od 17.6. do 17.7. posjeti Sport Vision Mall Osijek i Dugopolje Orbico centar i pronađi nešto za sebe na specijalnoj akciji od 9,99€!
14.
Jun.
Nogomet
Povodom  Europskog prvenstva pripremili smo ti veliku akciju na SAV sportski asortiman! 
11.
Jun.
Akcija u Sport Vision-u
D-UTORAK ti donosi -20% popusta!
07.
Jun.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
07.
Jun.
Katalog
Dobrodošli u Sport Vision katalog. Vrijeme je da pogledate što Vam sve donosi međusezonski popust u Sport Vision trgovinama i online.
06.
Jun.
Nogomet
Vatreni si navijač i želiš jedinstvenu priliku za potpis i fotku naših Vatrenih? Samo 6.6.2024. požuri u Sport Vision i ispuni si želju!
05.
Jun.
Nogomet
Vatreni navijači! Još uvijek niste spremni za nadolazeći EURO 2024? Ne brinite! Sport Vision i HNS pobrinuli su se da se kompletno opremite za lu...
27.
May.
Akcija u Sport Vision-u
29. svibnja posljednja je srijeda u mjesecu što je znak da posjetite Sport Vision trgovine jer vam Sport Vision Srijeda donosi jedinstvenu akci...
23.
May.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!