radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 30 €

3 do 5 radnih dana

besplatno preuzimanje u trgovini

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

Magazin
14.05.2021.

I u 2021. plivamo uz Ribafisha

Najljepša priča ljeta 2019., kako su ga prozvali domaći mediji, nakon prošlogodišnje stanke uzrokovane epidemiološkom situacijom napokon dobija svoj nastavak. No 2020. ovaj projekt nije stagnirao!
Rad udruge nastavio se u skladu s epidemiološkom situacijom i mjerama:

  • Gostovanja u školama Hrvatske s predavanjima o značenju ekologije, brige o prirodi, putovanjima, istraživanju i zaštiti našeg Planeta
  • Sudjelovanja na predavanjima o problemima djece koja previše vremena provode za elektroničkim medijima
  • Čišćenje plaža i podmorja
  • Suradnja s drugim udrugama koje brinu o zaštiti okoliša i zdravlju djece

I ove smo godine odlučili dati našu punu podršku i pomoć Ribafishu u ovom predivnom projektu koji u novi pohod kreće iz akvatorija Srednjeg Jadrana prema sjeveru i nakon prošlogodišnjih 17 zastavica, plan je postaviti još 17 novih!

Start je 3. srpnja iz Brodarice pokraj Šibenika. Ribafish, praćen brojnim prijateljima i sportašima plivat će prema tek 375 metara udaljenom otoku Krapnju, prvom cilju na popisu za 2021. godinu. Zapiši datum i ti nam se pridruži u Brodarici i postani dio ove predivne priče!

Uz već klasično plivanje i spajanje novih 17 otoka (šibenski i zadarski akvatorij), druženje s djecom, predavanje i traženje zagonetnih predmeta, ove ćemo godine i čistiti plaže, učiti o biljkama i podmorju, sakrivati kutijice s blagom i napraviti malu knjižnicu na svakom otoku.
Plan je da drugi dio RokOtok projekta završi u mjestu Preko na otoku Ugljanu 27. srpnja. 

Budite i ove godine uz Ribafisha, a njegov napredak izvještaje s putovanja i ove godine pratite na našem webu i Facebook profilu. Vidimo se 3. srpnja u Brodarici! 

Trenutno nema komentara

Slični članci

06.
Feb.
2023.
Magazin
Uskoro još bolji za vas! 
26.
Jan.
2023.
Magazin
Outlet rasprodaja i dodatnih 20% popusta na već snižene outlet cijene čeka te u Vukovaru!