RAD KORISNIČKE SLUŽBE TIJEKOM BLACK FRIDAYa

od 9h do 19h, radnim danom i vikendom

BESPLATNA ISPORUKA za narudžbe iznad 250 kn
BLACK FRIDAY rok ISPORUKE

do 10 dana

CLICK&COLLECT besplatno preuzimanje u trgovini
PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

POVRAT ROBE

u roku od 14 dana

Magazin
02.03.2020.

I u 2020. plivamo uz Ribafisha

Prva godina RokOtok projekta je za nama, i ponosno možemo reći da je završila vrlo uspješno. Najljepša priča ljeta 2019., kako su ga prozvali domaći mediji je trenutno na zimskom odmoru, no dane do ljeta naš Ribafish koristi kako bi širio dobre vibracije- gostuje po učilištima i školama diljem Lijepe naše. I ove smo godine odlučili dati našu punu podršku i pomoć Ribafishu u ovom predivnom projektu koji u novi pohod kreće iz akvatorija Srednjeg Jadrana prema sjeveru i nakon prošlogodišnjih 17 zastavica, plan je postaviti još 17 novih!

Start je 5. srpnja iz Brodarice pokraj Šibenika. Ribafish, praćen brojnim prijateljima i sportašima plivat će prema tek 375 metara udaljenom otoku Krapnju, prvom cilju na popisu za 2020. godinu. Ideja je skupiti dvjestotinjak ljudi i rukama spojiti kopno i otok, te snimiti fotografiju iz zraka kojom bismo jasno poslali poruku koliko su nam bitni dragocjeni otočani i otoci. Zapiši datum i ti nam se pridruži u Brodarici i postani dio ove predivne priče!

Također, ove godine uz predavanja, kupanja i potragu za skrivenim blagom, plan je i proširiti projekt čišćenjem plaža, postavljanjem dječjih knjižnica-kućica i još par iznenađenja za sve željne avanture i istraživanja. 
Plan je da drugi dio RokOtok projekta završi u mjestu Preko na otoku Ugljanu 29. srpnja. 

Budite i ove godine uz Ribafisha, a njegov napredak izvještaje s putovanja i ove godine pratite na našem webu i Facebook profilu. Vidimo se 5. srpnja u Brodarici! 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

30.
Nov.
2020.
Magazin
Web akcija- SAMO DANAS!
string(0) ""
string(0) ""