Pretraži stranicu

adixmas

 

Ovih blagdana adidas, Sport Vision i vi darujete zajedno! Naručite adidas artikle na Sport Vision web shopu i od svake online kupovine adidas proizvoda 10% doniramo u dobrotvorne svrhe Hrvatskom atletskom savezu osoba s invaliditetom i njegovim članovima! Pridružite nam se u ovoj lijepoj humanitarnoj priči i poklone za sebe i svoje najmilije potražite na našem web shopu gdje ćete kupovinom učiniti dobro djelo i razveseliti još nekoga kome će to puno značiti.

Budite i vi dio #adixmas obitelji i ove godine učinite jedno prekrasno blagdansko djelo te nam pomozite da pružimo priliku paraatletskoj reprezentaciji i sportašima s invaliditetom da ostvare svoje ciljeve. Možda baš zajedno navijamo za naše paraatletičare 2024. godine u Parizu.

Humanitarna akcija traje do 19. prosinca na Sport Vision Web shopu.

ŠIRITE BLAGDANSKI I SPORTSKI DUH

Hrvatski atletski savez osoba s invaliditetom (HASOSI) osnovan je 2006. godine s ciljem promicanja i poticanja osoba s invaliditetom u bavljenju atletskim sportovima. U atletici osoba s invaliditetom natječu se sportaši s fizičkim nedostacima, oštećenjem vida i intelektualnim poteškoćama, a HASOSI danas broji 15 članova. Tako atletski klubovi u sastavu Saveza djeluju u Zagrebu, Kutini, Karlovcu, Grubišnom Polju, Rijeci, Splitu, Medulinu, Bjelovaru, Velikoj Gorici, Varaždinu, Čakovcu, Daruvaru, Vinkovcima, Slavonskom Brodu i Samoboru.

A omiljeni sportski i lifesytle brand adidas u posljednjoj svojoj brand kampanji ističe premisu da ništa nije nemoguće te da upravo sport može mijenjati živote ljudi.

S tom mišlju Sport Vision i adidas su ujedinili snage i odlučili ovih blagdana podržati atletičare s invaliditetom.