Pretraži stranicu

Adidas xmas promocija

OPĆA PRAVILA ADIDAS XMAS

 

NAZIV, SJEDIŠTE I DRUGI BITNI PODACI ORGANIZATORA ADIDAS XMAS 

SPORT VISION d.o.o., Bani 75, OIB 30098672140, matični broj 030126201 (u daljem tekstu ’’Organizator”) 

 

NAZIV, VRIJEME TRAJANJA I SVRHA ADIDAS XMAS 

Promocija se organizira pod nazivom adidas XMas (u daljem tekstu: Promocija). Promocija se organizira na online trgovini https://www.sportvision.hr koja je u vlasništvu društva Sport Vision d.o.o. 

Promocija se organizira u periodu od 13.12.2021. 00:00h do 19.12.2021. do 23:59h. 

Promocija se organizira radi humanitarne akcije kojom se Hrvatskom atletskom savezu osoba s invaliditetom (HASOSI) donira 10 posto neto iznosa od svake online kupovine adidasovih proizvoda u navedenom periodu. HASOSI će novac iskoristiti za opremanje i kupnju rekvizita i specijalne opreme za osobe s invaliditetom.  

 

MJESTO ORGANIZIRANJA PROMOCIJE 

Promocija se organizira na teritoriju Republike Hrvatske. 

 

UVJETI I OPIS SUDJELOVANJA PROMOCIJE 

Promocija vrijedi u periodu od 13.12.2021. do 19.12.2021. Svaki kupac koji u zadanom periodu kupi adidas proizvod putem Sport Vision web shopa sudjeluje u doniranju 10 posto neto iznosa od svake online kupovine adidasovih proizvoda u svrhu pomoći Hrvatskom atletskom savezu osoba s invaliditetom. 

 

MEHANIZAM AKTIVACIJE 

Promocija se organizira radi humanitarne akcije kojom se Hrvatskom atletskom savezu osoba s invaliditetom (HASOSI) donira 10 posto neto iznosa od svake online kupovine adidasovih proizvoda na Sport Vision web shopu. HASOSI će novac iskoristiti za opremanje i kupnju rekvizita i specijalne opreme za osobe s invaliditetom.  

Da bi sudionici sudjelovali u Promociji neophodno je da kronološkim redoslijedom obave sljedeće korake: 

Korak 1. Na online trgovini https://www.sportvision.hr u periodu od 13.-19.12. sudionik treba odabrati jedan ili više adidas proizvoda i dodati ih u košaricu.  

Korak 2. Sudionik u košarici treba popuniti nužne podatke za isporuku i odabrati način plaćanja.  

Korak 3. U slučaju da sudionik plaća kreditnom ili debitnom karticom, CorvusPay by IBAN ili PayPal-om potrebno je potvrditi i završiti plaćanje.  

Korak 4. Nakon što je uspješno kreirao narudžbu sudionik će dobiti email potvrdu. A ako je plaćanje kartično dobit će na email potvrdu plaćanja. 

Korak 5. Sport Vision donira Savezu deset posto neto iznosa od ukupne vrijednosti prometa adidas proizvoda koji se ostvari putem Sport Vision web shopa i to u razdoblju od 13.12.2021. do 19.12.2021. godine. 

 

SUDIONICI/SUGLASNOST S PRAVILIMA 

U Promociji ne mogu sudjelovati maloljetnici, osobe zaposlene kod HASOSI, kao i najbliži suradnici tih osoba: roditelji, djeca i supružnici.  

Ako se naručen adidas proizvod vrati uz zahtjev za povrat sredstava isti neće biti dio adidas xmas promocije.