Najbolja oprema za klubove i timove - opremite svoju ekipu!

 

Wear With Pride, Play With Passion

Tvrtka je osnovana 1910. u engleskom gradu Wilmslow, pokrajina Cheshire, kao "Humphreys Brothers Clothing". 1924. kompanija mijenja ime u Umbro, kao izvedenica iz slova prijašnjeg imena (Humphreys Brothers Clothing).

Umbro – brand bogate povijesti osobito u domeni opeme za nogomet i timskih sportova, proslavljen zahvaljujući mnogobrojnim sportašima, klubovima i reprezentacijama koji su ga ponosno nosili.

 Prvi dres napravljen je davne 1934. godine za Manchester City i u njemu je City iste godine osvojio FA Cup.

Sport Vision kao licencirani uvoznik za Umbro nudi najbolji izbor opreme za nogomet i timske sportove - asortiman koji predstavljaju i najbolji nogometaši svijeta – komplete dresova, štucni, trenirke, šuškavce, tenisice, lopte, torbe i sve ostalo potrebno za opremanje kako klubova, tako i manjih nogometnih ekipa.

Kod nas veličina nije bitna, svi ste dobrodošli i veselimo se Vašoj odluci da svoju strast i ljubav prema sportu ostvarite noseći Umbro opremu.

Garantiramo savršenu opremu, predanu uslugu i odlične cijene – na Vama je da ostvarite ono što ste si zacrtali – druženje, vrhunski rezultat… ili samo dobru zabavu!

 

Ovim putem Vas pozivamo da nas kontaktirate, odgovorite sastanak na kojem ćemo Vam prezentirati ponudu te pogodnosti za Vašu organzaciju i/ili klub.

Pridružite se našoj ekipi!

Kontakt:

Email: veleprodaja@sportvision.hr