Pretraži stranicu

Sport & Bonus

Što dobivaš registracijom jedinstvenog korisničkog računa?

Jedinstvena prijava na svim našim konceptima - Sport Vision, Buzz, Champion, The North Face: kada se prijaviš na jednoj od stranica unosom korisničkog imena i lozinke, biti ćeš automatski prijavljen i na svim ostalim konceptima. Nema potrebe da pamtiš više lozinki.

Još lakši proces online kupovine na svim našim konceptima: podaci koje uneseš na tvom računu omogućavaju ti još brži proces naručivanja na bilo kom našem veb šopu. Kreni u kupovinu!

Kartica lojalnosti na klik od tebe: Kompletan pregled statusa, bodova, akcija i kupovina uz Sport&Bonus karticu je na raspolaganju na tvom računu. Registriraj karticu i uživaj u svim pogodnostima našeg programa lojalnosti.

Kako ostvaruješ Sport&Bonus pogodnosti?

Nakon svake kupovine, osvajaš 1 bod na svaki potrošeni 1€. Bodovi se sakupljaju tokom jednog obračunskog perioda i po isteku istog se poništavaju. Obračunski periodi su od 1. ožujka do 31. kolovoza i od 1. rujna do 28. (29.) veljače. Ovisno o potrošnji u jednom obračunskom razdoblju dobiti ćeš mega bonus tj. popust na sljedeću kupovinu uz SPORT&BONUS karticu u iznosima: 7€, 10€, 15€, 20€, 25€.

U slučaju da kupuješ online kao kupac sa registriranim računom, broj tvoje kartice će biti popunjen u predviđenom polju na stranici košarice prilikom naručivanja.

Bodove nakon obavljene online kupovine biti će obračunati nakon 20 dana od kreiranja narudžbe, ukoliko ne napraviš povrat kupljenih proizvoda.

Što sve dobivaš SPORT&BONUS članstvom?

  • Popust dobrodošlice - Dobivaš 5% popusta odmah na prvi račun po učlanjenju u program
  • Bodove uz svaki račun - što više kupuješ, veći Mega Bonus možeš ostvariti!
  • Dva puta godišnje, najvernijim kupcima šaljemo vrijedne vaučere za popuste za kupovinu nove kolekcije
  • Sniženo uz SPORT&BONUS - u okviru Sport Vision ponude na označene artikle oznakom S&B ostvariti češ pravo na sniženje uz svoju SPORT&BONUS karticu.

Više informacija o pravilima Sport&Bonus programa očekuje te na ovom linku.