RAD KORISNIČKE SLUŽBE

radnim danom od 9h do 16h

BESPLATNA ISPORUKA za narudžbe iznad 250 kn
Rok ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

CLICK&COLLECT besplatno preuzimanje u trgovini
PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

POVRAT ROBE

u roku od 14 dana

Zanimljivosti
19.03.2015.

Fitness partner - Sport Vision

FITNESS PARTNERI

Kao ozbiljni sportski partner svojim klijentima, Sport Vision sklapa brojne partnerske odnose koje obuhvaćaju sudjelovanje u organizaciji te sponzorstva sportskih manifestacija. Osim sportskih događanja Sport Vision potiče sve svoje kupce na zdravi i aktivni život. Kako to ne bi ostalo na samim riječima uspostavljena su partnerstva sa fitness klubovima. Tu bi istakli partnerstvo sa Vita Fitness-om u Zagrebu te Cosmosportom u Splitu.

 

  VITA fitness & SPA centar je najveći i najopremljeniji fitness centar u Zagrebu koji nudi različite sportske sadržaje, (košarka, odbojka, stolni tenis, squash) grupni i pojedinačni fitness, wellness i SPA, masaže, programi 50+, dječji programi: sportska radionica i škola za male manekene.

 

 

  Centar Zdravlja Cosmosport nalazi se u sklopu SC Gripe. Svake sezone u prostorijama Aerobic centra Cosmosport aktivno trenira 250 članova s kojima radi 8 educiranih aerobic instruktora.

Sportska rekreacija ima primarni cilj pozitivno djelovati na zdravlje, tjelesno i mentalno. Pritom se služi znanstvenim spoznajama (kineziologija, znanost o kretanju) u svrhu dijagnostike (stanja organizma), prognostike (postavljanja ciljeva vježbanja), programiranja vrste i opsega opterećenja aktivnosti, metoda i kontrole programa.

 

 

 

Partnerstva sa fitness klubovima omogućuju članovima ovih klubova popust u trgovinama Sport Visiona te isto tako kupcima Sport Visiona osiguravaju popust na članarine u partnerskim fitness klubovima.

Sport Vision njeguje ovu vrstu partnerstva kao jedan od koraka u svojoj misiji poboljšanja života svojih klijenata.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

11.
May.
2021.
Magazin
D-UTORAK donosi do 30% popusta
10.
May.
2021.
Magazin
07.
May.
2021.
Magazin
Do 30% na online shopu  
07.
May.
2021.
Magazin
Popusti do 30% na Champion asortiman
06.
May.
2021.
Magazin
Samo 15 minuta treninga dovoljno je da vaš core gori. Predstavljamo vam pilates trening zahvaljujući kojem možete imati jake i savršeno oblikov...
04.
May.
2021.
Magazin
Do 30% popusta na nesniženi asortiman.
04.
May.
2021.
Magazin
Trčanje mnogima nije omiljena fizička aktivnost, ali je svakako među najzdravijima i blagodati trčanja su brojne i nemjerljive.
03.
May.
2021.
Magazin
20% popusta na SVE!
30.
Apr.
2021.
Magazin
Tenisice su već odavno nezaobilazni dio ležernih kombinacija u kojima svakodnevno uživamo, ali već par sezona unazad, ističu se i kao najtraženiji model obuć...