radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 30 €

3 do 5 radnih dana

besplatno preuzimanje u trgovini

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

Zanimljivosti
19.03.2015.

Fitness partner - Sport Vision

FITNESS PARTNERI

Kao ozbiljni sportski partner svojim klijentima, Sport Vision sklapa brojne partnerske odnose koje obuhvaćaju sudjelovanje u organizaciji te sponzorstva sportskih manifestacija. Osim sportskih događanja Sport Vision potiče sve svoje kupce na zdravi i aktivni život. Kako to ne bi ostalo na samim riječima uspostavljena su partnerstva sa fitness klubovima. Tu bi istakli partnerstvo sa Vita Fitness-om u Zagrebu te Cosmosportom u Splitu.

 

  VITA fitness & SPA centar je najveći i najopremljeniji fitness centar u Zagrebu koji nudi različite sportske sadržaje, (košarka, odbojka, stolni tenis, squash) grupni i pojedinačni fitness, wellness i SPA, masaže, programi 50+, dječji programi: sportska radionica i škola za male manekene.

 

 

  Centar Zdravlja Cosmosport nalazi se u sklopu SC Gripe. Svake sezone u prostorijama Aerobic centra Cosmosport aktivno trenira 250 članova s kojima radi 8 educiranih aerobic instruktora.

Sportska rekreacija ima primarni cilj pozitivno djelovati na zdravlje, tjelesno i mentalno. Pritom se služi znanstvenim spoznajama (kineziologija, znanost o kretanju) u svrhu dijagnostike (stanja organizma), prognostike (postavljanja ciljeva vježbanja), programiranja vrste i opsega opterećenja aktivnosti, metoda i kontrole programa.

 

 

 

Partnerstva sa fitness klubovima omogućuju članovima ovih klubova popust u trgovinama Sport Visiona te isto tako kupcima Sport Visiona osiguravaju popust na članarine u partnerskim fitness klubovima.

Sport Vision njeguje ovu vrstu partnerstva kao jedan od koraka u svojoj misiji poboljšanja života svojih klijenata.

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Oct.
2017.
Zanimljivosti
Znate li sve o Air Maxicama? Donosimo vam top 10 zanimljivih činjenica o Air Maxicama koje vjerojatno niste znali.
13.
Apr.
2017.
Zanimljivosti
Znate li da na svijetu postoji više od milijardu bicikala? Ta je brojka duplo veća od broja automobila u svijetu pa ako još niste – vrije...
03.
Mar.
2017.
Zanimljivosti
Donosimo vam kratki popis što će vam sigurno zatrebati u torbi za trening.