RADNO VRIJEME CALL CENTRA

radnim danom 9:00 - 14:00

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 250 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

CLICK&COLLECT

besplatno preuzimanje u trgovini

R1 račun

potrebno se registrirati kao pravna osoba

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

POVRAT ROBE

u roku od 14 dana

Korištenje promo kodova

Na Sport Vision web shopu moguće je koristiti sljedeće promo kodove:

  • welcome - promo kod dobrodošlice za kupce koji su se prvi put registrirali. Iznosi 15% na sve artikle osim onih na drugim promotivnim akcijama. Nakon aktiviranja promo kod je moguće iskoristiti u rok od mjesec dana.
  • newsletter - promo kod za sve kupce koji se prijave na naš newsletter. Iznosi 10% na sve artikle osim onih na drugim promotivnim akcijama. Nakon aktiviranja promo kod je moguće iskoristiti u rok od mjesec dana.
  • akcijski - promo kod za tjedne i vikend promotivne akcije. Koristi se na određenu listu artikala (označenih stickerima) i pod uvjetima koje treba ispuniti za korištenje koda (npr. 1+1 gratis, minimalno 3 artikla, vrijednost narudžbe veća od 500 kn itd.). Korištenje je ograničeno do završetka promotivne akcije.

 

Kako iskoristiti promo kod?

Nakon odabira artikla na koji je moguće ostvariti promo kod u košarici se automatski ili ručno ukucava promo kod u polje TICKET/PROMO KOD. U slučaju ručnog unosa potrebno je nakon unosa kliknuti na ISKORISTITE POPUST i popust će se obračunati.

U slučaju automatskog unosa promo koda dovoljno je u košaricu ubaciti promotivni artikl te će se promo kod automatski upisati a popust obračunati.

 

Napomene:

  • promo kodove nije moguće međusobno kombinirati i zbrajati (npr.welcome i akcijski kod)
  • promo kodove nije moguće koristiti izvan vremenskog ograničenja trajanja
  • promo kodove nije moguće kombinirati sa Sport&Bonus pogodnostima
  • promo kodove nije moguće kombinirati s artiklima na akcijskim cijenama (takvi artikli su označeni pripadajućim stickerom)

 

U slučaju da ne možete iskoristiti promo kod ili imate dodatna pitanja, slobodno nam se javite putem e-maila - online@sportvision.hr ili telefonski  +385(0)72 800 400