Pretraži stranicu

Isporuka u danu 

Isporuka u danu 

Svoje omiljene artikle iz ponude Sport Vision online shop-a sada možete dobiti u manje od 24h od porudžbine. Usluga "Isporuka u danu" dostupna je za artikle koji su obeleženi markicom "Isporuka u danu".
Ovde staviti fotografiju markice

Usluga „Isporuka u danu“ moguća je za sve porudžbine kreirane radnim danima. Ukoliko se roba dostavlja na području Beograda, neophodno je da porudžbina bude kreirana do 14h, kako bi roba bila dostavljena do 20h istog dana.  Ukoliko se roba dostavlja na području van Beograda, neophodno je da porudžbina bude kreirana do 11:30h, kako bi roba bila dostavljena do 20h istog dana.  Cena usluge "Isporuka u danu" iznosi 348 dinara.

Za sve porudžbine kreirane radnim danima od 14h do 13:59h (za isporuku na teritoriji Beograda) i od 11:30h do 11:29h narednog dana (za isporuku na teritoriji van Beograda), isporuka je narednog dana do 20h. U ovom slučaju cena usluge "Isporuka u danu" iznosi 348 dinara.
Za porudžbine kreirane petkom nakon 14h (za isporuku na teritoriji Beograda), odnosno nakon 11:30h (za isporuku na teritoriji van Beograda)  isporuka je u ponedeljak do 20h. U ovom slučaju cena usluge "Isporuka u danu" iznosi 348 dinara.


Usluga „Isporuka u danu“ dostupna je za sledeća mesta i gradove u Srbiji:
Beograd, Aranđelovac, Batajnica, Čačak, Gornji Milanovac, Inđija, Kovin, Kragujevac, Lazarevac, Mladenovac, Nova Pazova, Novi Banovci, Novi Sad, Pančevo, Požarevac, Ruma, Smederevo, Smederevska Palanka, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Šabac, Topola, Valjevo, Velika Plana, Zrenjanin, Subotica.Svoje omiljene artikle iz ponude Sport Vision online shop-a sada možete dobiti u manje od 24h od porudžbine. Usluga "Isporuka u danu" dostupna je za artikle koji su obeleženi markicom "Isporuka u danu", a deo su ove liste.
          *izgled obeleživača isporuka u danu
 

Usluga „Isporuka u danu“ moguća je za sve porudžbine kreirane radnim danima. Ukoliko se roba dostavlja na području Beograda, neophodno je da porudžbina bude kreirana do 14h, kako bi roba bila dostavljena do 21h istog dana.  Ukoliko se roba dostavlja na području van Beograda, neophodno je da porudžbina bude kreirana do 11:30h, kako bi roba bila dostavljena do 21h istog dana.  Cena usluge "Isporuka u danu" iznosi 348 dinara.

Za sve porudžbine kreirane radnim danima od 14h do 13:59h (za isporuku na teritoriji Beograda) i od 11:30h do 11:29h narednog dana (za isporuku na teritoriji van Beograda), isporuka je narednog dana do 21h. U ovom slučaju cena usluge "Isporuka u danu" iznosi 348 dinara.
Za porudžbine kreirane petkom nakon 14h (za isporuku na teritoriji Beograda), odnosno nakon 11:30h (za isporuku na teritoriji van Beograda)  isporuka je u ponedeljak do 21h. U ovom slučaju cena usluge "Isporuka u danu" iznosi 348 dinara.

Usluga „Isporuka u danu“ dostupna je za sledeća mesta i gradove u Srbiji:
Beograd, Aranđelovac, Batajnica, Čačak, Gornji Milanovac, Inđija, Kovin, Kragujevac, Lazarevac, Mladenovac, Nova Pazova, Novi Banovci, Novi Sad, Pančevo, Požarevac, Ruma, Smederevo, Smederevska Palanka, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Šabac, Topola, Valjevo, Velika Plana, Zrenjanin, Subotica.