pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 50 €

3 do 5 radnih dana

besplatno preuzimanje u trgovini

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

u roku od 14 dana

Pretraži stranicu
Salomon Tenisice SPEEDCROSS 4 W
Salomon Tenisice SPEEDCROSS 4 W
Salomon Tenisice SPEEDCROSS 4 W
Salomon Tenisice SPEEDCROSS 4 W
Salomon Tenisice SPEEDCROSS 4 W
Salomon Tenisice SPEEDCROSS 4 W
Salomon Tenisice SPEEDCROSS 4 W
Salomon Tenisice SPEEDCROSS 4 W
Salomon Tenisice SPEEDCROSS 4 W
Salomon Tenisice SPEEDCROSS 4 W
Salomon Tenisice SPEEDCROSS 4 W
Salomon Tenisice SPEEDCROSS 4 W
Salomon Tenisice SPEEDCROSS 4 W
Salomon Tenisice SPEEDCROSS 4 W
Šifra artikla: L38309700
Salomon

Salomon Tenisice SPEEDCROSS 4 W

Šifra artikla: L38309700
Šifra proizvođača: L38309700
Snijeg. Blato. Korijenje. Trava. Salomon SPEEDCROSS 4 - Upoznajte njihov domaći teren! Salomon predstavlja novu generaciju tenisica za trail trčanje, namijenjenih za trčanje po tehničkim, blatnim i skliskim stazama. Salomonovi inženjeri i natjecatelji brižno su izabrali najvažnija poboljšanja da bi ove legendarne tenisice mogli pozicionirati još jednu stepenicu više. Vrhunski izbor tehničkih materijala u kontaktu s tehničkom podlogom oživi i nudi savršenu kombinaciju zaštite, niske težine, agresivnog prianjanja i udobnosti na svakom koraku! Najveći napredak i poboljšanja kod novih SPEEDCROSS 4 tenisica napravljeni su na ključnim karakteristikama trkačke tenisice: poboljšan obuhvat stopala, povećana udobnost, zaštita i beskompromisno prianjanje uz podlogu. Petni dio i jezik trkačke tenisice sada su napravljeni tako da još bolje obuhvaćaju stopalo, za izniman osjećaj i udobnost i na dužim trčanjima. Promijenjen i poboljšan trkački CONTAGRIP® potplat s optimalno postavljenim čepovima za još bolje prianjanje istovremeno je zadržao nisku težinu i izdržljivost. U usporedbi s prethodnim verzijama, na novom modelu svi čepovi su cijeli, i oni na rubu potplata, za savršenu učinkovitost. Amortizacija LT MUSCLE™ je iznimno lagana i odlično apsorbira udarce, a istovremeno pomaže pri prijenosu energije iz petnog dijela u odraz. To olakšava dugačke treninge i pojednostavljuje trčanje nizbrdo. Uz pomoć cik-cak sustava SENSIFIT™ i brzog načina vezanja kevlarskom vezicom, stabilnost i obuhvat stopala su zagarantirani, a na vanjskom dijelu tenisice nalazi se i mehanička zaštita. Gumirani dijelovi nalaze se na najisturenijim dijelovima, što značajno povećava životni vijek tenisica i omogućava jednostavno čišćenje od blata. SALOMON SPEEDCROSS 4 GTX® - izbor natjecatelja! Tehnologije: SENSIFIT™ / savršen obuhvat stopalaQUICKLACE™ / sustav vezanjaLT MUSCLE / lagan materijal, amortizacijaORTHOLITE® / antibakterijski uložakCONTAGRIP® potplatEVA amortizacijaDžepić za vezicu10 mm nagib peta – prstiTežina: 250 g (UK 5.5) / 300 g (UK 8.5)Detaljan sastav proizvoda:.
Odredi veličinu
Veličine EU
Veličine
Veličine CM
  • ONESZ ONESZ
  • 37.5 37.5
  • 38.5 38.5
  • 39.5 39.5
  • 40 40
  • 41.5 41.5
  • 3.5 36
  • 4.5 37 1/3
  • 5 38
  • 5.5 38 2/3
  • 6 39 1/3
  • 6.5 40
  • 7.5 41 1/3
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Besplatna dostava za narudžbe iznad 50€

Sačuvajte u listi želja
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Tenisice
Kategorije FTW
Spol Žene
Namjena Trčanje
Brand Salomon
Uzrast Odrasli
Snijeg. Blato. Korijenje. Trava. Salomon SPEEDCROSS 4 - Upoznajte njihov domaći teren!

Salomon predstavlja novu generaciju tenisica za trail trčanje, namijenjenih za trčanje po tehničkim, blatnim i skliskim stazama. Salomonovi inženjeri i natjecatelji brižno su izabrali najvažnija poboljšanja da bi ove legendarne tenisice mogli pozicionirati još jednu stepenicu više. Vrhunski izbor tehničkih materijala u kontaktu s tehničkom podlogom oživi i nudi savršenu kombinaciju zaštite, niske težine, agresivnog prianjanja i udobnosti na svakom koraku! Najveći napredak i poboljšanja kod novih SPEEDCROSS 4 tenisica napravljeni su na ključnim karakteristikama trkačke tenisice: poboljšan obuhvat stopala, povećana udobnost, zaštita i beskompromisno prianjanje uz podlogu.

Petni dio i jezik trkačke tenisice sada su napravljeni tako da još bolje obuhvaćaju stopalo, za izniman osjećaj i udobnost i na dužim trčanjima. Promijenjen i poboljšan trkački CONTAGRIP® potplat s optimalno postavljenim čepovima za još bolje prianjanje istovremeno je zadržao nisku težinu i izdržljivost. U usporedbi s prethodnim verzijama, na novom modelu svi čepovi su cijeli, i oni na rubu potplata, za savršenu učinkovitost.

Amortizacija LT MUSCLE™ je iznimno lagana i odlično apsorbira udarce, a istovremeno pomaže pri prijenosu energije iz petnog dijela u odraz. To olakšava dugačke treninge i pojednostavljuje trčanje nizbrdo. Uz pomoć cik-cak sustava SENSIFIT™ i brzog načina vezanja kevlarskom vezicom, stabilnost i obuhvat stopala su zagarantirani, a na vanjskom dijelu tenisice nalazi se i mehanička zaštita. Gumirani dijelovi nalaze se na najisturenijim dijelovima, što značajno povećava životni vijek tenisica i omogućava jednostavno čišćenje od blata.

SALOMON SPEEDCROSS 4 GTX® - izbor natjecatelja!

Tehnologije:
SENSIFIT™ / savršen obuhvat stopala
QUICKLACE™ / sustav vezanja
LT MUSCLE / lagan materijal, amortizacija
ORTHOLITE® / antibakterijski uložak
CONTAGRIP® potplat
EVA amortizacija
Džepić za vezicu
10 mm nagib peta – prsti
Težina: 250 g (UK 5.5) / 300 g (UK 8.5)Detaljan sastav proizvoda:


Trenutno nema komentara
Salomon Tenisice SPEEDCROSS 4 W
Tenisice
Salomon Tenisice SPEEDCROSS 4 W