[LJETNA PONUDA] Dodatnih 30% popusta na 2 ili više artikala

Ljetna ponuda na Sport Vision webshopu se nastavlja, a kako je ljeto najbolje provesti u paru, tako su i popusti najbolji kada ih možeš iskoristiti na više artikala odjednom!

Iz tog smo ti razloga pripremili ponudu koju ne smiješ propustiti. Od danas 9.8. pa sve do 12.8.2018. na dva ili više artikala po punim, ali i sniženim cijenama čeka te dodatnih 30% popusta. Samo na Sport Vision webshopu ostvari super uštede!

Kako do 30% popusta?

Pronađi Sport Vision štit! Uz promo kod #ljeto30 na sve web narudžbe u kojima je dva ili više artikala koji na sebi imaju Sport Vision štit ostvari 30% popusta. Popust možeš ostvariti na artikle s ove liste. Na popustu se nalaze proizvodi po punim cijenama, ali i oni koji su već sniženi i do 50%.

Akciju mogu iskoristiti svi koji su registrirani korisnici na Sport Vision web shopu. Ako nisi jedan od njih, registrirati se možeš ovdje, a ako jesi potrebno se samo prijaviti u svoj račun. Zatim izabereš modele s ove liste i popust se u tvojoj košarici obračunava uz automatski kod #ljeto30.

Čekamo te na Sport Vision webshopu!

 

*Akcija se ne spaja s drugim akcijama te kodom dobrodošlice. Odnosi se isključivo na artikle iz liste.