Pretraži stranicu
VELIKIH 10. GODINA SPORT VISIONA U HRVATSKOJ!
Magazin
20.03.2023.
Magazin

VELIKIH 10. GODINA SPORT VISIONA U HRVATSKOJ!

20.03.2023.

Iza nas je deset lijepih godina, a upravo ste vi, naši posjetitelji omogućili da Sport Vision do danas postane glavna i najbolja shopping destinacija koja već deset godina nudi amaterskim i profesionalnim sportašima sve potrebno za vrhunske uspjehe na terenu i van njega! Naše prijateljstvo iz dana uz dan postaje sve veće i ljepše, a kako bi najbolje proslavili VELIKIH 10 u svim Sport Vision trgovinama od 22. do 26.3. očekuju vas veliki rođendanski popusti!

Pripremite svoju rođendansku listu želja i uživajte u proljeću sa stilom! Proslavite i vi našu veliku rođendansku avanturu zajedno sa nama i započnite shoppingom u Sport Vision trgovinama jer smo povodom velikih 10 pripremili mnoštvo rođendanskih popusta! 

Zaputite se u najbližu Sport Vision trgovinu i od 22.3. do 26.3. uhvatite do 30% popusta na odabrani nesniženi asortiman i dodatnih 10% na SVE već sniženo, dok te u Designer Outlet Croatia u Zagrebu čeka DODATNIH 20% na cjelokupan već sniženi asortiman samo uz Sport&Bous karticu! Požuri i u Sport Vision outlet trgovine u Mall Osijeku i Dugopolju jer te od 16.3. do 31.3. čeka dodatnih -30% popusta na baš, baš SVE za sve stare i nove članove Sport&Bonus loyalty programa!

Ako još nemaš, izradi svoju Sport&Bonus karticu online ili odlaskom u jednu od trgovina, a svaki mjesec možeš očekivati lude popuste, posebne pogodnosti i brojna iznenađenja! Svakom kupnjom ostvaruješ puno više od očekivanoga! Zato, nemoj zaboraviti prilikom svake kupovine provući svoju Sport&Bonus karticu i pritom uživati u posebnim pogodnostima! 

Od 22. do 26.3. Sport Vision slavi, a s time slavite i vi! Čekaju vas fantastični popusti u svim trgovinama koje jednostavno ne smiješ propustiti!

Iskoristi ROĐENDANSKE popuste od 22.3. do 26.3. u Sport Vision trgovinama!

Vidimo se!

Slični članci

25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!