Pretraži stranicu
BLACK WEEK u Sport Visionu!
Magazin
17.11.2022.
Magazin

BLACK WEEK u Sport Visionu!

17.11.2022.

Od 21. do 27.11. Sport Vision je pripremio fantastične popuste na web shopu i u trgovinama koje jednostavno ne smiješ propustiti!

SPORT VISION TRGOVINE

Zaputite se u najbližu Sport Vision trgovinu i od 25.11. do 27.11. uhvatite do 40% popusta na odabrani nesniženi asortiman i dodatnih 10% na SVE već sniženo za postojeće i nove članove Sport&Bonus loyalty programa, dok te u trgovinama u Kaptol Centru, Supernova centru u Varaždinu, Sisku i Koprivnici te Vinkovacima, Đakovu, Zaboku i Metkoviću čekaju BLACK WEEK popusti VEĆ od 24.11. do 27.11.! 

Akcija vrijedi za sve Sport Vision trgovine osim u shopping centru Mall Osijek, DP Outletu u Dugopolju te West Gate Shopping City-u i Designer Outlet Croatia u Zagrebu gdje vas već od 21.11. do 27.11. očekuju ludi 2+1 popusti na odabrani nesniženi i VEĆ sniženi asortiman za postojeće i nove članove Sport&Bonus loyalty programa! Požuri, odaberi svoja dva artikla i treći artikl odnesi za samo 1 kunu!

WEB SHOP

Ako ne volite gužve i radije kupujete online onda svakako posjetite Sport Vision web shop gdje vas od 21.11. do 27.11. čeka do 80% popustana preko 8000 proizvoda. Odjeća, obuća i oprema najpoznatijih svjetskih brendova Nike, adidas, Reebok, Under Armour, Champion i mnogi drugi čekaju vas u Sport Visionu, a uz ovakve popuste koje su pripremili nema šanse da ovog puta ostanete prazne košarice.

Iskoristi Black Week popuste od 21.11. do 27.11. u Sport Vision trgovinama i web shopu!

Slični članci

28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.
28.
Feb.
Novosti
Neka svaka žena ovih dana ima izgovor za otići u shopping!