Pretraži stranicu
HASOSI zaprimio humanitarnu donaciju Sport Visiona!
Magazin
10.02.2022.
Magazin

HASOSI zaprimio humanitarnu donaciju Sport Visiona!

10.02.2022.

Sreća je veća kad se dijeli! Staru godinu 2021. pozdravili smo uz jednu prekrasnu humanitarnu akciju u kojoj ste vi sudjelovali kako bi prikupili sredstva za Hrvatski atletski savez osoba s invaliditetom uz pomoć kupnje adidas proizvoda na Sport Vision web shopu.

U suradnji s omiljenim sportski i lifestyle brandom adidasom pokrenuli smo humanitarnu akciju  te donirali 10 posto iznosa od svake online kupovine adidasovih proizvoda. Ova humanitarna akcija trajala je od 13. do 19. 12., a prikupljena donacijska sredstva upravo je zaprimio HASOSI te ovim putem se u ime Saveza adidasu i Sport Visionu zahvaljuje na potpori glavni tajnik g. Goran Žeželj.  

„Svaka kuna koju Savez prihoduje od donacija korisna je i potrebna za naš daljnje razvoj. Tako će i ova donacijska sredstva biti usmjerena za potrebe razvoja hrvatske paraatletike. Iznimno smo zahvalni adidasu i Sport Visionu što su, u svojim nesebičnim nastojanjima u pružanju ovakvog oblika potpore, prepoznali upravo nas“.    

Hrvatski atletski savez osoba s invaliditetom (HASOSI) osnovan je 2006. godine s ciljem promicanja i poticanja osoba s invaliditetom u bavljenju atletskim sportovima. U atletici osoba s invaliditetom natječu se sportaši s fizičkim nedostacima, oštećenjem vida i intelektualnim poteškoćama, a HASOSI danas broji 15 članova.

 adidas i Sport Vision su prepoznali Hrvatski atletski savez osoba s invaliditetom kao ogroman potencijal s velikim uspješnim nastupima na međunarodnoj sceni, no među najuspješnijima svakako se ubrajaju nastupi hrvatske paraatletske reprezentacije na 16. ljetnim Igrama u Tokiju 2021 kada su osvojene 4 medalje.

Donaciju koju smo prikupili zajedno uz pomoć vas kao prava ekipa HASOSI će koristiti za opremanje i kupovinu rekvizita i specijalne opreme za osobe s invaliditetom.

 

Slični članci

25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN-ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!